El millor gol de la jornada a la Tercera Divisió. El davanter del Palamós Aleix Feixas va marcar el passat diumenge a la Verneda una espectacular diana de xilena en el darrer sospir del partit. Significava l'1 a 2 davant el Júpiter, i arribava quan ja es complien quatre minuts del temps afegit. Va ser el seu cinquè gol amb el degà des de la seva arribada procedent del Peralada, amb qui a les ordres d'Arnau Sala ja n'havia fet quatre. Per tant, en total en suma nou.

Després del gol que va donar els tres punts als baixempordanesos, Aleix Feixas va destacar que "el més important és que el meu gol va servir per sumar els tres punts i fer un pas més cap a la permanència a Tercera Divisió". A manca de vuit jornades per al final de la Lliga, Feixas creu que la victòria de l'última jornada "ha de servir per fer pinya i creure que el Palamós pot estar més amunt". Segons l'exdavanter del Peralada, l'1 a 2 de la Verneda "va ser un pas més, però no definitiu perquè queda molt i el tècnic ja ens havia dit que dels últims nou partits n'havíem de guanyar cinc".

Diumenge a les 12.00 i davant el Santfeliuenc, els palamosins tindran una nova oportunitat d'aconseguir per primera vegada dues victòries consecutives. Segons el davanter del Palamós cal actuar amb prudència perquè "tots els partits costen, però, estem convençuts que contra el Santfeliuenc arribarà un nou triomf per celebrar amb l'afició", afirma Feixas. Personalment, el futbolista assegura estar satisfet dels nou gols aconseguits fins ara amb les samarretes del Peralada (4) i el Palamós (5): "Estic content perquè tot davanter viu del gol i si aquests serveixen per ajudar l'equip molt millor".

El Palamós té diumenge un partit clau perquè el Santfeliuenc és un rival directe, ara quart per la cua amb tres punts menys. La victòria equivaldria a allunyar-los a sis punts, amb una jornada de lliga menys per disputar.