L'Espanyol agafa una mica més d'aire en la seva lluita per la permanència després de salvar ahir un empat al camp del Granada en un partit en què els andalusos van posar-se per davant en el marcador i van aguantar l'1-0 durant un grapat de minuts tot i jugar en inferioritat al llarg de prop més d'una hora. Un gol en pròpia porteria de Miguel López, quan quedaven menys de deu minuts per al final, va establir la igualada final. Un resultat que permet als de Constantin Galca deixar a cinc punts el descens, d'on s'hi escapa, pels pèls, el conjunt andalús.

L'expulsió del local David Barral, abans d'arribar-se a la mitja hora de joc, va ser el més destacat d'una primera meitat amb molt poc futbol i en la qual alguns jugadors dels locals van jugar massa revolucionats a causa de les necessitats. El Granada començava la jornada en zona de descens i necessitava un punt, com a mínim, per escapar-ne. Aquesta marxa de més dels locals a punt els va estar de costar un disgust quan el nigerià Isaac Success es va jugar l'expulsió per un cop de colze a Javi López abans del quart d'hora de joc. Però el que va marxar als vestidors al minut 27 va ser Barral, que va veure dues targetes grogues i que va deixar els seus companys en inferioritat quan encara quedava una mica més d'una hora per al final i amb tot per decidir-se. Abans d'aquesta acció, el marroquí Youssef El Arabi per als de casa, i Gerard Moreno per als visitants, van ser dels pocs que es van acostar al gol, encara que sense èxit. Qui va tenir més punteria va ser Rubén Rochina, al 40, que va batre el gironí Pau López per fer pujar l'1-0 a l'electrònic i desfermar l'eufòria entre l'afició local.

El segon temps va servir per corroborar el que s'havia deixat entreveure durant els minuts abans del descans. El Granada estava molt més còmode sortint amb velocitat i deixant la iniciativa a un Espanyol que no tenia massa idees amb la pilota als peus. Un contracop de Success que va acabar en córner i una acció de Burgui que no va trobar porteria va ser tot el balanç ofensiu dels dos equips al minut 80, moment en què l'Espanyol va fer un pas endavant. Sylla va enviar un cop de cap a porta en el primer xut entre els tres pals; la pilota la va rebutjar Andrés Fernández. Just després, Álvaro va fregar el gol. A la següent acció, una centrada d'Hernán Pérez la va desviar Miguel Lopes cap a la seva porteria fent pujar el definitiu 1-1 al marcador. Un resultat que ja no es mouria perquè en els últims minuts tots dos equips van donar per bo l'empat.