El Figueres no va poder donar continuïtat a les darreres dues victòries davant el Santfeliuenc i el Granollers i va caure derrotat per la mínima a l'estadi del Terrassa.

L'inici de partit va ser dominat per un conjunt egarenc molt necessitat, ja que començava el partit a només dos punts de la zona de descens. Això va tenir el seu efecte però el Figueres, ben plantat sobre el terreny de joc, també tenia molt a dir.

Al minut 26, Pedro va tenir una molt bona oportunitat per a l'equip d'Edu Vílchez, que tenia l'esfèrica i estava fent un bon partit, encara que amb la mancança de no aconseguir donar l'última passada per generar ocasions clares de gol. El partit va anar guanyant intensitat a mesura que passaven els minuts i ja a la segona meitat, concretament al minut 58, Borges va marcar el gol de la victòria del Terrassa després de rematar amb el cap una falta lateral.

El conjunt de Vilatenim ho va seguir intentant fins al final, fidels al seu estil de joc, però no van tenir sort per perforar la porteria local. El proper diumenge el Figueres rep el líder, el Prat, a Vilatenim.