El degoteig de fitxatges sonats no s'ha acabat encara per al Ripoll CF. Després de la revolució que va iniciar el tècnic David Zurita d'ençà de la seva arribada a la banqueta ja iniciada la temporada, són divuit els jugadors que han aterrat al club ripollès. El darrer és Juan Alberto Andreu Alvarado, més conegut en l'àmbit futbolístic pel sobrenom de Melli. Durant set temporades va ser jugador del Real Betis (del 2003 al 2010) totes elles a Primera Divisió tret de la darrera. En aquesta etapa va guanyar la Copa del Rei de la campanya 2004-05. Va disputar-hi 165 partits, i va marcar vuit gols. Anteriorment havia militat al filial del Betis i al Polideportivo Ejido. Va sortir del club bètic per incorporar-se al Tenerife, on la temporada 2010-11 va jugar setze partits i va marcar dos gols. De llavors ençà ha passat també pel Gent belga, el Sheriff Tiraspol moldau, l'Ergotelis grec i per dos clubs d'Azerbadjan, el Simurq i el Neftchi Baku.

Melli té trenta-un anys i per?tany a la cartera de futbolistes del mateix representant que porta David Zurita, i que s'ha encarregat de portar tots els fitxatges que de moment estan contribuint a treure el Ripoll CF de la cua de la classificació. Després de ser últim durant tota la primera volta, actualment té a tocar les places de permanència. En els dos darrers mesos ha aconseguit quatre victòries i un empat que li permeten sumar catorze punts, i encarar el darrer tram de la temporada amb optimisme.

A banda de Melli a Ripoll està prenent cada vegada més forma la possibilitat que també s'incorpori a la plantilla Raúl Tamudo. L'exdavanter de l'Espanyol ja ha ?presenciat un entrenament del ?Ripoll al camp municipal d'esports. El Ripoll ja compta amb un altre home que havia estat a ?Primera ?Divisió, i que ha jugat els darrers partits amb el primer equip. Es ?tracta d'Ivan Díaz, ex de ?l'Espanyol i l'Albacete. A més també ha ?incorporat recentment Xavi Molas.