Ángel Torres, president del Getafe, ha afirmat que no anirà al dinar de directives amb el Barcelona, amb qui s'enfronten demà al Camp Nou, perquè al seu club se li va faltar al «respecte» després del duel d'anada al Coliseum Alfonso Pérez, en la polèmica nit de Halloween.

Aquell dia, alguns jugadors del conjunt blaugrana, després de guanyar 0-2, van irrompre a la sala de premsa de l'estadi del Getafe disfressats i cridant. Algun, com Gerard Piqué, va sortir per la porta del dar?rere a l'exterior i va haver de saltar una tanca de protecció per unir-se a la resta de l'expedició del quadre català. A més, en els dies posteriors, va aparèixer a la premsa l'estat en el qual va quedar el vestidor en què es van vestir els jugadors del Barcelona. En aquells moments, futbolistes com Piqué o Dani Alves van acusar el Getafe d'haver manipulat els desperfectes que es van veure en fotografies i imatges de vídeo.

«Allò ho van fer els futbolistes del Barcelona, segur. Se'ls en va anar la mà en aquest tema», va subratllar. Per això va avançar que «no aniré al dinar. Crec que ens van faltar al respecte i no hi aniré. Hi ha hagut temps suficient perquè hi hagués una trucada o una carta de disculpa que no ha arribat mai».