Si no teniu plans aquest cap de setmana i voleu participar o veure alguna activitat esportiva, us presentem algunes propostes que tindran lloc a l'Alt Empordà entre aquest dissabte dia 12 i diumenge dia 13 de març.

ACTIVITATS

Vilajuïga acollirà, al llarg d'aquest cap de setmana, cinc curses de muntanya per a tots els públics i nivells sota el paraigua de l’Entre Castells. L’activitat, organitzada pel Grup Excursionista Capgirell, va néixer com una mitja marató ara fa dos anys i ha evolucionat amb cinc proves: trail (24 km), exprés (16 km), esprint (8 km), vertical (2,5) i kids (de 300 m a 4 km).

D'altra banda, el Consell Esportiu de l’Alt Empordà organitza, aquest dissabte dia 12, la trobada comarcal d’atletisme a l’estadi Albert Gurt de Figueres, on els nens i nenes podran conèixer les diferents disciplines d’aquest esport. Un altra activitat de base és que la tindrà lloc el mateix dissabte (10 h) al camp de Pelai i Buixó de Vilamalla, seu dels partits de la Penya Unionista Figueres, on el Consell Esportiu coordina la tercera trobada comarcal de futbol-5 amb la presència de 150 nens i nenes de quatre i cinc anys de la comarca.

L'endemà diumenge (d'11 a 13.30 h) l'Hoquei Figueres organitzarà una trobada provincial d'escoles d'hoquei en el pavelló.

FUTBOL

A Tercera Divisió, el Peralada vol fer un pas més per salvar-se amb la visita, aquest diumenge (17 h), del Cerdanyola del Vallès en un duel on els d'Arnau Sala i Xavi Punsí tindran tres baixes per sanció. Per sota, el Vilamalla de Dani Romero rep el Tordera (dissabte, 16.30 h) en un partit de Segona Catalana, i a Tercera i Quarta destaquen el duel de David contra Goliat amb el Fortià-Marca de l'Ham (diumenge, 16 h) i la pugna per l'ascens entre Sant Miquel de Fluvià i Portbou (diumenge, 16 h), que volen fer-li pessigolles al líder Empuriabrava-Castelló.

En noies, el Cabanes, de Primera Catalana, seguirà a la recerca del segon lloc rebent el Sant Esteve d'en Bas (diumenge, 16.45 h) i en futbol sala l'Esplais, de Lliga Nacional, rep el cuer Botigues de Sitges (diumenge, 17.30 h) i el Sala Roses, de Segona Territorial, s'enfrontarà al Palafrugell (diumenge, 10 h) en el pavelló rosinc.

BÀSQUET

A Segona Catalana, l'Escala masculí rep el Sant Gregori (dissabte, 18.15 h) i seguidament el seu filial tindrà la visita del Farners B (20 h). A una categoria per sota, aquest dissabte el Vilafant disputarà un duel d'alt voltatge davant el CESET Santa Eugènia (17.45 h) mentre que l'Adepaf confia en escapar-se de la zona baixa superant el Salt C (18 h). El Castelló, equip de Tercera Territorial A, vol oblidar la derrota en el derbi contra l'Escolàpies amb la visita del Fontcoberta (dissabte, 19.30 h).

Pel que fa a les sèniors, a ressaltar el derbi altempordanès de la jornada de Tercera Catalana entre l'Adepaf i l'Escala (dissabte, 17.30 h).

POLIESPORTIU

L'equip sènior masculí d'hoquei patins del Red Tortuga Jonquerenc es juga part de l'ascens a Primera Catalana aquest dissabte (19.30 h) davant l'Andorra, i en tennis taula el Tramuntana, crescut després d'haver superat el líder Olesa, confia en mantenir-se en places d'ascens a Divisió d'Honor davant l'Oberena (dissabte, 17 h). Pel que fa a l'handbol, l'Empordà-Esplais juga a casa (dissabte, 16 h) contra el Sant Andreu.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.