Diumenge es va tancar a ?Campllong el campionat d'hivern de BTT, l'Open BMW, enmig d'una excel·lent matinal. El circuit resseguia les Gavarres, amb molt de corriol, trialeres i pujades exigents. Uns 130 ciclistes es van reunir a la sortida. Cristian Collados, de Cicles Serrano, va imposar la seva fortalesa en una aferrissada lluita amb Albert Carbó, del CC Cassà, bon coneixedor del terreny. Els va seguir José León García, de Diferent Bikes que va tancar el podi absolut del circuit de 33 quilòmetres;

En la resta de categories, el domini a Elits va ser per a Àlex Salazar (SBR); en sub-23 Jacint Vargas (Tomas Bellès) va guanyar; en categoria júnior triomfava Antonio Romero (Gerunda); en M-30 van dominar els guanyadors absoluts, Cristian Collados i Albert Carbó, completant el podi Jaume Caro (Twonav-Dbike); en M-40 es va imposar clarament el tercer absolut, José León García; en M-50 Lluís Jutglar (CC Pla de l'Estany) s'imposava en la volta curta; En M-60 va guanyar Roberto Baserba (Tomas Belles); en dones la més ràpida fou Judith Fores (Linbikes), seguida d'Estefania Gomez (Biking Point) i Laia Fores(Linbikes); En cadets Isaac Massot va ser el més fort de Bike Celrà. Pel que fa a la Classificació general de l'Open BMW, els guanyadors absoluts finals van ser en Elit, Joan Quintana; en sub-23, Jacint Vargas; en Juniors Aleix Moreto; en Cadets, Àlex Martín; M-30, Antonio Olivares; en M-40, Marc Real; en M-50, Lluis Jutglar; M-60 Joan Cors i en dones elit, Mar Soler.