El jugador de l'Atlètic de Madrid filipe Luis va declarar en una entrevista a «TV Esporte Interativo» que l'atacant argentí del Barça, Leo Messi, és «el protegit de la premsa i de la Lliga», encara que va admetre que la targeta vermella que va veure fa un mes per una entrada sobre ell «va ser justa». D'aquella jugada, el brasiler recordava que «no vaig arribar tard. Volia tocar la pilota. Però admeto que era vermella i l'àrbitre no es va equivocar». A?més, va afegir que «el problema» de la falta és que va ser sobre Messi:?«Una jugada així passa en tots els partits, però com és el protegit de la premsa i la lliga, ningú vol que un dels millors jugadors del món es lesioni i no el puguin veure jugar». També va admetre que la seva reacció havia estat «un error», però que no cal «fer-me la creu». efe/ddg madrid

Els dos gols de Lionel Messi i el de Luis Suárez de diumenge a l'estadi d'Ipurúa han situat el marcador golejador del trident barcelonista, al qual també s'uneix el brasiler Neymar, en els 100 gols, 22 menys que els que aquests tres jugadors van aconseguir la temporada passada.

Per tant, i a falta encara de menys d'un terç de temporada per disputar-se, tot apunta que si l'insaciable trident és capaç de mantenir aquest nivell golejador, els 122 gols que van signar els tots tres el curs passat seran superats de llarg en aquest.

El poder d'aquest trio en el grup blaugrana és tan evident que els 100 gols representen el 75 % dels que l'equip de Luis Enrique acumula, ja que n'ha comptabilitzat 132 en aquest curs, amb Luis Suárez com a màxim anotador (42 gols), seguit de Messi (35) i Neymar (23).

El poder golejador d'aquests tres futbolistes l'any passat, amb Messi com a màxim realitzador (58 gols: 43, Lliga; 10, Champions; i 5 Copa), seguit de Neymar (39: 22; 10; i 7) i Suárez (25: 16; 7; i 2), va catapultar el Barcelona a signar una temporada esplèndida, en la que va aconseguir la Lliga, la Copa i la Lliga de Campions.

Festa fins dijous

Després de guanyar l'Eibar diumenge passat , la primera plantilla gaudeix de tres dies de festa i no tornarà als entrenaments fins el dijous, per començar a preparar el partit d'aquest proper dissabte, al Camp Nou contra el Getafe.