L'atleta banyolina Esther Guerrero (New Balance) va aconseguir ahir revalidar el seu títol en el Campionat d'Espanya en Pista Coberta després d'imposar-se en la final de forma aclaparadora a les seves rivals. Guerrero va aturar el crono amb un temps de 2:05.28, més de dos segons més ràpida que la segona classificada Laura Valdés (Playas de Castellón). La banyolina va mostrar, així, el seu bon moment de forma, després que fa unes setmanes va batre el rècord estatal absolut dels 600 metres.

En finalitzar la prova, Guerrero va comentar que "estic molt contenta i m'estic trobant molt bé", tot i que apuntava que "tot just era el meu quart vuit-cents en pista coberta aquesta temporada", ja que "la meva prioritat ara mateix és prepara la temporada a l'aire lliure", ja que l'atleta banyolina té la mínima per participar tant en els Campionats d'Europa (juliol) com en els Jocs Olímpics (agost).

La seva participació en les dues proves dependrà, en bona part, del part del que faci al Campionat d'Espanya a l'Aire Lliure (juliol). "La primera classificada tindrà plaça per les dues competicions", mentre que si no haurà d'esperar que el seleccionador la cridi per participar-hi.