El Multiópticas Salt tampoc va poder aturar ahir el líder invicte, un Torrons Vicens CB l'Hospitalet que domina amb mà de ferro el grup C de la Lliga EBA. Després de començar aquesta segona fase, amb un clar triomf la setmana passada a la pista del Quart Germans Cruz (71-92), l'Hospitalet va continuar per feina i ahir va escombrar a un Multiópticas Salt que tot i acabar els deu primers minuts de partit per davant (17-21), ben aviat va veure com les gasta l'equip del Barcelonès.

Ja ho diu la dita que normalment l'alegria dura poc a casa del pobre. I això és el que li va passar a l'equip d'Eric Surís, que a mesura que van anar passant els minuts va veure com els locals capgiraven l'electrònic per arribar al descans guanyant (43-36) gràcies a un parcial de 26 a 15 en el segon període. Tot i perdre per només set punts, la situació estava estabilitzada.

A la represa, el mal ja estava fet, i malgrat que l'Hospitalet tampoc va fer res de l'altre món, val a dir que el Salt tampoc va mostrar arguments suficients com per donar la que hauria estat sense cap mena de dubte la sorpresa no només de la jornada, sinó fins i tot de la temporada. Al final, 84-71.