Després de la tempesta, torna la calma. Mai més ben dit. Amb la derrota de la setmana passada a casa contra el líder invicte, l'Hospitalet (71-92) ja oblidada, el Quart Germans Cruz es va refer ahir amb una gran victòria a la pista del sempre complicat Castelldefels (48-64). L'equip d'Albert Brea va oferir una millor versió, i va deixar clar que vol seguir sent candidat a jugar la fase d'ascens a LEB Plata. El partit va arrencar amb màxima igualtat, com ho demostra l'empat, 30-30 del descans. Conscient que aconseguir la victòria era de vital importància, els del Gironès es van posar la granota de treball, per anar per feina, i més coneixadors que dissabte el Mollet -fins aquesta jornada- segon classificat, va perdre a la pista d'un dels equips també amb opcions d'anar a fases, el Ciutat de les Roses (77-65) que tot sigui dit, amb aquest triomf pujafins a la quarta posició de la classificació, això sí, empatat amb cinc victòries amb tres equips més (Sants, Collblanc i Salt).

A la represa, el guió no va canviar. La igualtat entre ambdós equips era màxima (42-43 a la fi del tercer temps). Cap dels dos equips estava disposat a tirar per la borda la feina feta fins aquell moment. Sigui com sigui, tot va canviar a l'últim quart. El Castelldefels es va quedar sense combustible, i això ho van aprofitar a la perfecció els homes d'Albert Brea que amb un parcial de 6 a 21 en els últims deu minuts, en va fer prou per decantar el partit del seu costat, i sumar així una nova victòria que el situa segon de la classificació, empatat amb el Mollet.

Després d'aquest triomf, el Quart enfrontarà ara dos partits consecutius a casa. El primer serà diumenge a partir de les cinc de la tarda contra el Ciutat de les Roses, mentre el segon serà el diumenge 20 a la mateixa hora davant el Club Bàsquet Igualada.