L'Olot va aconseguir un punt molt positiu de la seva visita a Paterna, en un partit igualat, amb més domini de la possessió dels locals però amb bones ocasions per als olotins. Els de Castillejo van tenir bones ocasions a la primera part i al final Wilfred va aparèixer amb una gran aturada en l'afegit per evitar la derrota.

La primera meitat va ser majoritàriament dominada pel València Mestalla, que arribava amb més freqüència a la zona defensiva d'un Olot, que va patir en diversos llançaments de córner. Per fortuna olotina no van acabar amb cap ocasió clara per als valencianistes.

L'Olot va trigar a reaccionar, en part per culpa del vent que li anava en contra. L'equip local no va inquietar amb perill Wilfred i la primera bona ocasió del conjunt entrenat per Santi Castillejo va arribar ja ben avançada la primera meitat, amb un xut de Djak des de fora l'àrea que va sortir desviat per poc. Poc després, era Uri Santos qui ho provava però el seu llançament va tocar en un defensa i el va atrapar amb facilitat el porter local, Álex Sánchez.

Després d'uns últims minuts bons a la primera meitat de l'Olot, a la segona part, olotins i valencians van seguir oferint un partit de màxima igualtat. Tot i això, les arribades seguien sent del València Mestalla, sobretot en el primer quart d'hora de la represa. Arango, que acabava d'entrar, va estar a punt de batre un Wilfred venut amb un xut de rosca i poc després, al minut 62, l'exjugador del Girona Aridai Cabrera també va estar a punt d'inaugurar el marcador.

El partit seguia molt equilibrat i entrant en la recta final anava encaminat al resultat final d'empat a zero. Al minut 72 de partit, Sana va posar a prova Álex Sánchez, que va atrapar el seu xut. A deu minuts pel final, Gato va tenir l'ocasió més clara del partit per als de Santi Castillejo. Després d'una magnífica paret amb Marcel, el jugador dels garrotxins, va etzibar un xut que va sortir a pocs centímetres de la porteria valencianista.

Aquestes dues ocasions van animar els de la Garrotxa i Gato, al minut 86, va obligar Álex Sánchez a enviar la pilota a córner després d'un xut potent, però centrat. Va ser l'última ocasió visitant, però el partit encara esperava la més clara. Amb un València Mestalla amb 10 per l'expulsió d'Ayala, el local Cano va tenir al minut 93 els tres punts a les seves botes, però Wilfred, magníficament ben col·locat, va salvar el gol en la millor ocasió de tot el partit per als valencians.

La setmana vinent, l'Olot descansarà i sumarà sense jugar els tres punts que li pertoquen davant l'exclòs Huracán de València.