"Som el millor equip per donar vida als rivals que es troben en una situació complicada", va dir el tècnic del degà Joan Mármol, després d'encaixar al Morell l'onzena derrota de la temporada.

La irregularitat els caracteritza. Dur càstig i complicacions per a un Palamós que continua fregant les places de descens. L'equip és incapaç d'enllaçar dues victòries consecutives i l'objectiu de fer un sis de sis davant el cuer i el penúltim no ha pogut ser. Ahir, contra els d'Angoy, els de Mármol van fer mèrits per sumar almenys un punt però l'infortuni els va tornar a acompanyar i a la mitja hora de la segona meitat, una centrada del local Xavi Jaime va acabar amb un autogol de Matamala.

Els visitants van reaccionar a la recerca de l'empat però tot i l'empenta, les ocasions d'Agi, al minut 77, i d'Aleix Feixas, i Matamala, a només cinc minuts del final, no van entrar, i el degà va tornar cap a casa amb una derrota que no entrava en els seus càlculs.

A la mala sort del gol en pròpia porteria, cal sumar-hi que els tarragonins no van jugar dimecres passat perquè van ajornar el seu partit davant el Rubí. Per tant, físicament estaven més sencers.

El Palamós ja sabia per què el cuer Masnou els va plantejar moltes dificultats tot just quatre dies enrere, tot i el 4 a 2 final, que el penúltim classificat, tot i portar una victòria en els darrers dotze partits, no seria un rival fàcil, com així va ser. El filial del Reus no va ser superior al Palamós ni tampoc va disposar de clares ocasions davant Bayona, però en va tenir prou amb una acció afortunada per endur-se els tres punts i, com va dir l'ex porter del Barça, Jesús Mariano Angoy, mantenir els palamosins a poca distància. Falten nou jornades per acabar la lliga i el Palamós haurà de remar de valent per fer un salt endavant i estalviar-se patiments. El proper diumenge, els de Mármol visiten la Verneda per enfrontar-se al Júpiter.

Pastor es perdrà el partit per sanció però Cano tornarà a l'onze titular després de cumplir un partit de càstig ahir al Morell. Després de la il·lusionant golejada de dimecres davant el Masnou, ahir els gironins van tornar a mostrar la seva pitjor cara en un partit que es va decidir amb un gol en pròpia per reanimar un rival directe.