El Marca de l'Ham continua manant en el grup 15 de Tercera Catalana després de l'empat (1-1) del diumenge davant el Palafrugell en el duel de colíders. Els figuerencs tenen tres punts de marge respecte a un conjunt baixempordanès però que té l'average al seu favor -després de l'1-0 de l'anada- i encara 45 minuts per jugar davant l'Esplais (0-0).

En un duel disputat i marcat per la tramuntana, el Palafrugell es presentava sense homes referents com el lesionat Xavi Casagran, Mohamed Chami o Ferran Corredor, però va posar més perill a l'àrea contrària. Una pilota salvada sota els pals entre Sergio i un defensa i un llançament al pal de Juan Aznar van ser el preludi del 0-1, marcat per l'ex del Mont-ras Víctor Gisbert amb el cap (56').

Els nois de Txema Ortega van reaccionar en el tram final amb accions de Toni Ruedas i del revulsiu Jachi Jawara i van poder salvar un punt amb un gol fantasma del central uruguaià André Mabil (88'). Els visitants, entrenats per l'exjugador del Figueres i Palamós Carmelo Alejo, van reclamar que la pilota no havia ni arribat a tocar la línia de gol i van mostrar el seu desacord a l'àrbitre Navarro Juncà, que va marxar escridassat un cop va xiular el final del partit.

L'equip de Figueres, que venia embalat amb cinc victòries seguides, manté el ritme, només ha perdut un partit en onze jornades i demostra que mantindrà la pugna pel títol amb el favorit Palafrugell fins al final de temporada.

MARCA DE L'HAM: Sergio Rodríguez, Nene (Jefferson, 78'), Víctor Hoyos, Miguel Tijera, André Mabil, Jesús Jiménez, Marcelo, Patrick, Toni Ruedas, Orós (Kike González, 49') i Brando (Jachi, 46').

PALAFRUGELL: Aitor Bosch, Dobaño (Hamid, 72'), Jordi Alsina, Víctor Gisbert, Raül (Aaron, 89'), Calm, Frigola, Juan Aznar, Jordán (Savalls, 89'), Puig i Brandon (Mohamed, 81').

GOLS: 0-1, Victor Gisbert (65); 1-1, Mabil (88').

ÀRBITRE: Navarro Juncà.