Com una bona tramuntanada el Figueres va aconseguir la victòria davant el Granollers a Vilatenim, victòria que es va començar a forjar ja en el primer minut gràcies a un gol de Ritxi. Marcar tan aviat facilita molt les coses i, encara més si t'ajuda jugar a favor de vent. Un quart d'hora més tard Èric Vilanova aconseguia el segon i encarrilava el partit per la Unió davant un Granollers que es mostrava molt inofensiu durant aquesta primera part.

A la represa els vallesans van sortir més decidits a crear perill, però els de Vílchez sabien bé el que havíen de fer. Una contra molt ben portada va acabar amb un xut des de fora l'àrea de Roger Vidal que feia pujar el gol de la sentència. Els últims minuts, amb el rival ja fos, va ser per lluïment, com mostra el detall de qualitat en la passada a l'espai de Serramitja perquè Moha creués la pilota davant el porter Ortega i aconseguís el definitiu 4-0. Tres punts més que acosten la Unió a l'ansiat objectiu de la salvació matemàtica.