El Betis va passar com una piconadora per Cornellà-el Prat, encarrilant el partit amb un 0-2 al minut 20 i sentenciant-lo amb una canonada de Vargas al 69, sense que de res li servís l'ímpetu de l'Espanyol. Sense cap mena de verí i amb un estrany canvi de sistema, els de Constantin Galca no van tenir cap opció de posar-se al partit i van claudicar sense resposta. El tècnic va excusar-se en la gastroenteritis que han patit 8 jugadors seus aquesta setmana. La derrota torna a complicar la vida a un Espanyol que semblava respirar amb les dues últimes victòries però que veu com les victòries de Las Palmas, dimarts, i la del Granada ahir tornen a complicar-li la situació. De fet, els de Galca són a tan sols dos punts de les posicions de descens abans de rebre aquest cap de setmana el Rayo, un altre rival directe.

Els andalusos van desmuntar molt aviat totes les bones sensacions que l'Espanyol havia acumulat després de dues victòries consecutives. Vint minuts va ser el que va trigar el conjunt verd i blanc a avançar-se amb un 0-2 al marcador: el primer de Rubén Castro i el segon de Pezzella. Gerard Moreno va estar a punt d'escurçar diferències en el 13, però el català no va poder rematar amb encert un centre al punt de penal. Tot el quadre català es va tornar més incisiu després del primer gol de la nit. Ho va intentar Felipe Caicedo i també Marco Asensio, dos dels seus homes més perillosos. Encara que sempre sense èxit.

El 0-3 de Vargas va matar el partit i va desmuntar qualsevol possibilitat de reacció catalana a Cornellà. Ja no hi havia partit i a l'aficionat li tocava vibrar i patir amb les espurnes de qualitat de Cejudo per part del Betis o el mateix gol anul·lat a Gerard Moreno per un dubtós fora de joc. El rendiment del davanter badaloní va millorar en la segona part, però no va servir de res.