La major efectivitat del Figueres, juntament amb les bones intervencions del porter Gallego van acabar sent determinants ahir per donar la victòria a la Unió en la seva visita al Santfeliuenc. L'estadi de les Grases va acollir un duel igualat i elèctric, sobretot en la seva recta final, a partir que els locals van escurçar el 0-2 que hi havia en el marcador al descans amb un gran gol de falta de Joserra. L'últim quart d'hora va ser molt emocionant. El Figueres buscava la sentència i els barcelonins, la igualada. Casanova, en el darrer minut, va sentenciar amb l'1-3 però el Santfeliuenc encara no havia dit l'última paraula i Guille en l'inici de l'afegia tornava a reduir distàncies.

La primera part havia sigut molt més plàcida per al conjunt empordanès, que es va avançar al quart d'hora de joc amb una diana de Moha i va semblar deixar-ho tot dat i beneït a 10 minuts del descans en una gran jugada personal de Roger Brugué. Al final la Unió va haver de patir més del compte però va poder sumar la victòria, completant un trio de triomfs gironins a Tercera que fins ahir era inèdit aquesta temporada.