El Reial Madrid es va imposar anit (1-3) al Llevant a l'estadi Ciutat de València en un partit sense ostentacions i amb poc futbol de l'equip de Zinedine Zidane davant el cuer de la categoria, que malgrat la seva inferioritat tècnica mai va donar-se per vençut.

Els dos primers gols madridistes van arribar en una primera part insulsa del conjunt blanc gràcies a un penal i a un gol en pròpia porta del porter local, si bé va ser en la segona part quan el Madrid va mostrar la seva millor cara, tot i que sense poder rematar el marcador fins al descompte.

El Llevant va iniciar el partit amb una forta pressió sobre el Reial Madrid, que el va portar a tenir dues bones ocasions de gol en els primers minuts en les botes de Giuseppe Rossi, especialment la primera, que va obligar a Keylor Navas a realitzar una gran intervenció. A poc a poc el Madrid es va anar imposant en el mig del camp però sense arribar a assetjar la porteria local, fins que el partit es va tornar boig, amb tres gols en cinc minuts.

Un penal de Lucas Orban a Lucas Vázquez va ser transformat per Cristiano Ronaldo en gol als 34 minuts i, poc després, una rematada de Borja Mayoral va tocar el pal i Mariño va introduir la pilota a la seva porteria en el rebuig després que li toqués a l'esquena.

Semblava que el partit se li posava molt favorable al Madrid, però un error de Casemiro a l'hora de rebutjar la pilota va ser aprofitat per Deyverson per batre Keylor Navas i escurçar distàncies al marcador a sis minuts del descans i donar ales al Llevant en els compassos finals del primer temps.

A la represa el Llevant va sortir amb força però de nou es repetia el guió i el Madrid va aconseguir treure la pressió. James, Nacho i Mayoral van posar en dificultats Mariño però no van tenir sort davant la porteria rival. També hi va haver un xut al pal de Cristiano.

El partit va encarar la recta final amb un Madrid superior, però que no aconseguia el gol que sentenciés un Llevant que buscava la seva única opció a la contra. En el descompte, finalment, Isco va sentenciar amb l'1-3 definitiu.