Zinedine Zidane, tècnic del Reial Madrid, va confirmar ahir en la prèvia del partit d'aquest vespre contra el Llevant que Cristiano Ronaldo va donar explicacions al cos tècnic i a la plantilla per les seves declaracions després de perdre el derbi madrileny. «És un tema del passat, tothom està amb ell perquè ell ja ho ha aclarit amb tothom», va confirmar el tècnic a la ciutat esportiva de Valdebebas. «El tema està arreglat», va assegurar, sobre les paraules del portuguès dient que «si tots estiguessin al meu nivell aniríem líders», pronunciades després del 0-1 contra l'Atlètic.

A dotze punts del Barça, la Lliga s'ha convertit en una utopia per al Madrid. Es presenta a l'equip blanc una llarga travessia per la competició domèstica i avui visita el cuer, el Llevant de Rubi, que es veu capaç de furgar en la ferida. Zidane ha vist com Modric s'ha sumat a la llista de baixes, per unes molèsties d'última hora, on ja hi eren Marcelo i Benzema, també lesionats, i els sancionats Ramos i Carvajal. Bale tampoc serà avui a València però ja es torna a entrenar amb el grup.

L'entrenador madridista va afirmar que «només penso en el partit contra el Llevant, no en què passarà d'aquí a tres mesos. No ens podem deixar anar perquè tenim l'obligació de lluitar per guanyar per respecte als rivals i a l'afició».