Un virus estomacal ha atacat aquesta setmana el vestidor de l'Espanyol, que veu com pot estar en quadre per enfrontar-se demà al Betis a Cornellà (20.30) en partit de Lliga. Si dilluns Víctor Álvarez era l'únic jugador que no es podia exercitar a causa d'una gastroenteritis ahir el microbi es va escampar i fins a 8 jugadors no van poder treballar amb normalitat. Els afectats són Víctor Sánchez, Burgui, Marco Asensio, Hernán Pérez, Gerard Moreno, Abraham González i Álvaro González. El central càntabre va poder començar l'entrenament però va plegar abans d'hora seguint els consells dels metges.

L'allau d'afectats condiciona greument la preparació d'un altre partit transcendental per als blanc-i-blaus en el seu camí per fugir de les posicions de perill. Ahir el doctor Antoni Turmo va assegurar en conferència de premsa que la malaltia és «d'origen víric» tot i que no va descartar que pogués ser fruit d'una intoxicació alimentària. Turmo va confirmar que el brot és i «lleu però molt contagiós» i admet que podria haver-hi més afectats abans del partit. Al mateix temps, el metge no va descartar que hi pugui haver més casos de jugadors afectats abans de demà al vespre. Turmo va deixar oberta la possibilitat que es pugui fins i tot demanar la suspensió del partit si el brot de gastroenteritis s'estén a gaires jugadors més.

Per a aquest partit de demà, el Betis no podrà disposar del brasiler Petros, sancionat amb un partit per acumulació d'amonestacions. Els andalusos, de la mà de Juan Merino, semblen haver redreçat el rumb irregular de fa unes jornades.