És innegable que el Peralada viu el moment més dolç de fa molt de temps. Enfonsat com ho estava a la classificació, haver encadenat quatre victòries consecutives ha permès a l'equip d'Arnau Sala no només abandonar l'última posició, sinó també allunyar-se del descens i deixar-lo sis punts per sota. Amb un grapat de jornades encara per davant, però, no hi ha res decidit i l'equip vol seguir creixent. En només cinc dies té dues proves de foc per continuar alimentant la bona ratxa. La d'aquest vespre (20:00 hores) és la primera. Els empordanesos reben el Sant Andreu, un equip que només ha perdut un dels últims deu partits. i ho fan amb les baixes de Joan Pons, Murga i Botxi. Sobre la taula està la possibilitat d'acumular cinc victòries consecutives i de fer camí cap a una permanència que, cada cop, és més a prop.

«Esperem fer-ne prou amb 42 punts, però cal tenir en compte els possibles descensos compensats. Intentarem arribar a aquesta puntuació el més aviat possible i si podem sumar més per no patir, molt millor», valora un Arnau Sala que no veu amb massa bons ulls haver-se d'enfrontar a Sant Andreu i Muntanyesa amb ben pocs dies de diferència. «És una putada, parlant clar. Són dos equips molt físics que segur que portaran millor això de jugar seguit. Ens hauria agradat enfrontar-nos a equips més amateurs, com nosaltres, però és el que toca. Els intentarem posar les coses complicades», expressa.

El Peralada acumula 4 victòries després d'haver tocat fons amb un 0-5 contra l'Europa ara fa un mes. Acumula 31 punts i té el descens 6 punts per sota. El Sant Andreu, que ve d'empatar in extremis amb l'Europa, navega a mitja taula, tot i que es troba en un bon moment de forma:?ha sumat 11 dels últims 15 punts en joc. Això sí, arriba amb baixes importants:?Dani Guerrero, Xavi Jiménez, Llamas, Noguera i Brian.