A?l'Olot li queden deu finals per aconseguir lligar una permanència que ara, ni de bon tros, és al sac. Fa massa que no es guanya i diumenge, al camp del València Mestalla, hi ha la primera possibilitat per començar a redreçar el rumb. Santi Castillejo, el nou inquilí de la banqueta, afronta el seu primer desplaçament amb els de la Garrotxa i sap que ho farà sense els lesionats Sergio Ortiz i Èric Reverter. Tots dos continuen treballant en els seus respectius processos de recuperació i estan descartats per aquest cap de setmana. A les seves baixes se li podria afegir una de tercera: la d'Hèctor Simón. El de Llançà, un dels habituals al mig del camp, va acabar lesionat el partit contra l'Atlètic Balears del passat cap de setmana i, a dia d'avui, el seu concurs a terres valencianes no està assegurat.

Titular l'últim diumenge, Hèctor Simón tan sols va aguantar 45 minuts al damunt de la gespa. Va notar que alguna cosa no rutllava i va ser substituït per Uri Santos al descans. La culpa la tenen unes molèsties al múscul isquiotibial de la cama dreta que encara li estan fent la guitza i que li han impedit entrenar amb normalitat a l'inici d'aquesta setmana. Ahir a mitja tarda se li va practicar una ecografia i caldrà esperar quin és el resultat i també la pertinent evolució del jugador per saber si aquest cap de setmana podrà formar part de l'expedició. De no arribar, Santi Castillejo haurà de trobar un relleu per ocupar la seva vacant al mig del camp.

94 dies sense guanyar

Amb o sense Hèctor Simón, una cosa és clara: l'Olot necessita guanyar, sigui com sigui, aquest cap de setmana al camp del València Mestalla. Primer, perquè la situació classificatòria no és gens bona (els garrotxins són dissetens, en descens i amb 25 punts), i segon, perquè en tot el que portem d'any encara no s'ha aconseguit cap victòria. Són 94 sense guanyar, temps en el que l'equip ha jugat 12 partits i tan sols ha pogut esgarrapar 7 punts de 36 possibles. La darrera alegria va celebrar-se el 29 de novembre, a casa amb l'Espanyol B (2-1).