El Girona B va aconseguir sumar un punt en la seva visita al difícil camp del Tona i segueix situat a la zona baixa de la taula, en posicions de descens a Segona Catalana. Els de Nacho Castro van poder avançar-se a manca de cinc minuts pel final però, un minut més tard, els osonencs van aconseguir el gol de l'empat.

El partit va ser de domini pels visitants a la primera part, aprofitant la por i nerviosisme de l'Escala degut a la situació a la taula. Fruit del domini visitant va arribar el seu gol en una jugada a la contra. A la segona part els locals van sortir més esperonat i va començar a dominar el partit fins aconseguir el gol de l'empat. Quan el més complicat s'havia fet (Jam empatava el partit al minut 78) va arribar, com un gerro d'aigua freda, el segon gol del Mollet, sentenciant els locals.

Abans d'inicar-se el partit es va rendir un sentit homenatge a l'expresident de l'Escala Rafael Sabadí, amb què els equips del futbol base van retre-li una darrera ovació fent rotllana al centre del camp, al voltant d'una fotografia seva i guardant un minut de silenci.