El Figueres va encadenar la segona derrota consecutiva després de perdre a Vilatenim davant del Júpiter (1-2), en un partit que el conjunt d'Edu Vílchez va començar dominant gràcies a un gol d'Èric Vilanova i que, tot i millorar en el seu joc, va acabar derrotat.

De fet, el gol del jove jugador cedit per l'Olot al conjunt figuerenc va arribar relativament d'hora. S'havien disputat 18 minuts de partit quan Vilanova va aprofitar un mal rebuig defensiu del conjunt barceloní per anotar el primer gol del partit. El fort vent que bufava sobre l'estadi figuerenc va marcar el partit, sobretot en una primera meitat on, encara amb avantatge al marcador, Adrià Casanova va tenir el segon gol local a les botes però no va triar bé a l'hora de definir en una acció on, el defensa del Figueres Chicho, valora que "hauria pogut canviar el desenllaç del partit". Aquest es va torçar abans del descans, amb el gol del visitant Quim Solano pentinant amb el cap una centrada lateral mal defensada pel conjunt altempordanès.

Només començar la segona part, segona galleda d'aigua freda per als d'Edu Vílchez. Pau va etzibar un xut creuat que va tocar el pal abans d'entrar a la porteria i anotar l'1 a 2 definitiu al marcador. D'aleshores i fins al final, el Figueres ho va intentar amb un joc més directe i Moha hauria pogut empatar si hagués estat encertat a l'hora de definir.

La Unió es va quedar sense puntuar i, sense temps per refer-se, ja ha de pensar en el partit de dimecres contra el Santfeliuenc, un rival directe a la classificació.