L'Atlètic de Madrid va empatar a zero en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el PSV, una altra vegada sense gol, ni contra onze, 67 minuts, ni contra deu, la resta del duel, amb tres ocasions en el primer temps i molt més domini que profunditat. Tot entre una sensació d'embús gairebé constant quan va atacar el seu adversari, fins i tot quan el conjunt holandès es va quedar en inferioritat numèrica, per l'expulsió de Gastón Pereiro superada l'hora de partit, i d'ocasió perduda de l'Atlètic, a l'espera del partit de tornada del 15 de març al Vicente Calderón.

Els homes de Simeone van tenir tres oportunitats, dues claríssimes i produïdes des del futbol directe. Quan va manejar més la possessió, quan va fer passades horitzontals sense trobar una via entre la defensa contrària, més enllà d'alguna paret per la banda amb centre intranscendent, es va encallar en el replegament que li va proposar el PSV a la seva zona defensiva. Al contrari, quan va connectar un parell de passades en llarg, es va plantar davant Jeroen Zoet, totes dues pel mig, ambdues entre Jeffrey Boira i Héctor Moreno, els dos centrals locals, però sempre les va desaprofitar.

Després de l'expulsió hi va haver replegament massiu del PSV i un atac i gol del conjunt madrileny, que ho va intentar tot amb l'entrada de l'argentí Ángel Correa per Saúl, però de nou sense èxit.