El partit del grup quinzè de Tercera catalana entre el Cabanes i el Llançà va estar marcat malauradament pels greus incidents que es van produir al descans.

Tot va començar després d'una discussió entre els jugadors del conjunt local i l'àrbitre. Els futbolistes del Cabanes van protestar unes decisions al col·legiat i el delegat del Llançà va intervenir-hi per posar pau. Els jugadors s'hi van encarar i aleshores, Lluís Moñino, segon entrenador del Llançà, va voler tranquil·litzar els ànims i va rebre una brutal agressió arran de la qual va haver de ser traslladat a urgències.

El tècnic del conjunt local, Toni Ferrer, segons consta a l'acta, va donar-li una bofetada i el va tirar a terra i aleshores, el fill de l'entrenador del Cabanes, que juga amb l'equip, va etzibar-li unes puntades de peu que li van causar ferides en un ull. De fet, quan Lluís Moñino va ser a terra va començar a rebre cops de peu a diverses zones de la panxa i també al coll, encara que en va sortir més malparat de dues que li van clavar a la zona de l'ull dret.

El partit, lògicament, es va suspendre de seguida i aleshores, tal com va especificar el col·legiat, una vintena de persones van saltar al terreny de joc per començar una batalla campal. Mentrestant, Lluís Moñino va haver de ser traslladat ràpidament cap a l'hospital Josep Trueta de Girona perquè li inspeccionessin l'ull ferit.

El partit va quedar suspès al descans amb el resultat de 0 a 1 favorable al Llançà i ara serà la Federació Catalana de Futbol que decidirà quan s'ha de tornar a jugar el partit i les sancions que s'han d'imposar als diferents actors que van participar en un altre capítol de violència al futbol territorial.