El Peralada va aconseguir encadenar la tercera victòria consecutiva aquesta temporada, i es va convertir en el primer equip gironí capaç de sumar nou punts seguits aquesta temporada a Tercera Divisió. Els d'Arnau Sala han confirmat que, a aquestes altures de campionat, han sabut trobar la línia de resultats i s'han convertit en un equip molt solvent, sobretot a casa, on han aconseguit la victòria en tres dels darrers quatre partits. I és que el tècnic ja fa temps que avisa que "per salvar la categoria ens hem de fer forts al Municipal, sobretot davant els equips de la nostra lliga i, si a més, podem puntuar a fora, com vam fer a Manlleu, millor que millor".

Ahir el Peralada s'enfrontava a un dels rivals de la seva lliga, el Rubí, rival amb el qual compartia 25 punts a la zona baixa de la taula. Els de Sala, amb la victòria, aconsegueixen, a més, que els visitants no sumin i escapar-se tres punts dels llocs de descens, ara són setzens, just per sobre del Palamós, empatats a 28 punts.

El partit no va començar, però, gaire bé per als altempordanesos, que veien com, en el minut 10, el Rubí aconseguia avançar-se en el marcador. Després d'una bona jugada col·lectiva, Juanpi va aconseguir superar Dani Lobato, per tercer partit consecutiu defensant la porteria del Peralada des de l'inici del partit.

Els locals, lluny de posar-se a la defensiva, van seguir creient en el sistema marcat pel tècnic i creient en les seves possibilitats i, de mica a mica, van poder anar equilibrant el partit, començant una fase de domini local que culminaria amb el gol de l'empat, obra de Marc Mas a la mitja hora, resultat amb el qual s'arribaria al descans.

A la represa hi va haver intercanvi de cops, sense que cap dels dos equips aconseguís dominar i tancar el partit. El Peralada va gaudir de dues ocasions clares per avançar-se abans que Kike Sánchez, al minut 81, aconseguís trencar la igualada i mantenir els tres punts, altre cop, al Municipal de Peralada.