Santi Castillejo és des d'ahir el nou entrenador de l'Olot, en substitució del destituït Rodri. L'exentrenador del Llagostera en els primers nou partits de la temporada passada a Segona A (va ser destituït després de perdre 1-4 contra el Mallorca i entrar per primera vegada en zona de descens) ha rebut l'encàrrec de salvar els garrotxins del descens a Tercera en les 12 jornades de lliga que falten i serà presentat aquest matí (10.00) abans que dirigeixi el seu primer entrenament. El tècnic navarrès, de 44 anys, i que no tenia equip des de la seva sortida de Llagostera l'octubre de 2014, firma fins al 30 de juny. Castillejo té un bon coneixement de la Segona B perquè abans de fer el salt a la categoria de plata amb els blaugranes, havia dirigit el Reus (2009 a 13) i el Nàstic (2013/14).

Com a jugador la carrera del nou preparador dels garrotxins , que actuava de davanter, va començar al Tudelano, club del qual va passar a l'Osasuna, amb qui va debutar a Primera la campanya 1991/92. També va passar pel Numància, el Castelló i el Nàstic, per acabar aquesta etapa entre Segona B i Tercera en equips com el Conquense, el Leganés, el Reus i el Vilafranca.

L'Olot va decidir prescindir de Rodri diumenge al vespre, després de la derrota per 3-0 al camp del Sabadell. L'equip està enfonsat a la zona de descens i encara no sap què és guanyar com a visitant aquesta temporada. La directiva va decidir que calia un revulsiu i l'han intentat trobar en la figura de Castillejo, que s'estrenarà diumenge al Municipal contra l'Atlètic Balears. Curiosament, l'altre equip principal de les Illes, el Mallorca, va ser qui va acabar amb la seva curta estada a Llagostera la temporada passada amb un clar triomf per 1-4 al Nou Estadi.