L'Herbalife Gran Canària ha batut a la semifinal disputada davant el Dominion Bilbao el rècord de diferència de punts en un últim quart de la Copa del Rei, amb disset en total.

El conjunt canari ha aconseguit, després de vèncer al Dominion Bilbao Basket, la seva primera final del torneig del KO, que també és la seva primera final en una competició nacional.

Amb el 16-33 de l'últim període, l'equip illenc ha aconseguit la major diferència de punts en un quart període de la Copa del Rei, ja que supera la marca anterior que estava en setze.

Els seus 33 punts en aquest quart han servit per aconseguir el segon millor registre anotador en l'últim quart en totes les edicions coperes, informa la Lliga Endesa a través d'un comunicat.

L'equip d'Aíto García Reneses ha remuntat 12 punts en quarts de final al València Basket i ara ha recuperat dinou al Bilbao Basket.

El seu tècnic arriba a la seva dotzena final de la Copa del Rei, de la qual té cinc títols, i Albert Oliver és, juntament amb Joan Creus i és, juntament amb Joan Creus i Carmelo Cabrera, l'únic jugador que ha aconseguit divuit punts en un partit d'aquest torneig amb 37 anys.