El tècnic de l'Espanyol, Constantin Galca, ha reconegut després de la victòria contra el Deportivo a Cornellà que el seu "equip té pressió i nervis, però amb treball ho superarem" i ha agraït el suport de l'afició perquè "ara vindran partit difícils i la necessitem".

El preparador blanc-i-blau ha destacat la implicació del vestidor: "Som conscients de la situació. Els futbolistes estan molt involucrats i entre tots el treure'n endavant". "Hem tret tres punts importants, però hem de seguir així per sortir d'aquesta situació", ha postil·lat.

Respecte a la seva continuïtat en el càrrec, ja que Galca estava qüestionat pels últims resultats, el romanès ha mantingut que l'important "és l'equip, no l'entrenador". "Els jugadors tenen molt caràcter. Els he dit que han de parlar al camp i ho han fet", ha apuntat.

El tècnic, d'altra banda, ha exalçat el nivell del Deportivo. "Hem jugat contra un rival molt bo, és el cinquè partit que ha perdut. Té futbolistes molt bons, amb un gran tracte de pilota", ha explicat. Galca ha subratllat especialment el paper del porter Lux: "Ha fet un gran partit, com el va fer Alves a València".

Finalment, el responsable de la banqueta catalana ha valorat el partit del migcampista Marco Asensio, autor del gol de l'Espanyol i molt partícip en totes les accions de perill. "Fa una gran feina. M'alegro per ell perquè ha marcat i espero que en el futur segueixi fent-ho perquè el necessitem", ha asseverat.