Girona i Oviedo han empatat (1-1) a Montilivi en un partit vibrant i en què s'ha vist bon futbol. L'Oviedo s'ha avançat en el marcador gràcies a un penal transformat per Susaeta i el Girona ha aconseguit l'empat gràcies a un gran gol de lliure directe d'Alcalá.

Els dos conjunts han començat el partit amb intensitat i buscant el gol des del primer minut. La primera acció perillosa ha estat per als locals; Mata ha rematat de primeres una centrada de Cristian Herrera per l'esquerra, però la pilota ha sortit per poc a la dreta de la porteria d'Esteban.

Malgrat que els dos conjunts mostraven un joc ofensiu i atractiu, les defenses estaven guanyant la partida als atacants.

En aquesta primera fase del partit, ha estat el Girona el que ha tingut més possessió i el que se sentia més còmode però sense aproximar-se amb perill a la porteria de l'Oviedo.

Passats els vint primers minuts, els visitants s'han assentat en el terreny de joc i han començat a associar-se amb més facilitat però sense intimidar Becerra.

El Girona ho ha intentat a pilota parada en una falta lateral llançada per Granell, però Jonathan Vila ha rebutjat amb el cap quan Mata intentava connectar amb la pilota. La primera part ha entrat en el seu tram final i amb això els millors minuts de l'Oviedo, que a poc a poc ha anat millorant, encara que incapaç de crear perill amb només un xut entre els tres pals en tota la primera meitat.

La segona meitat ha començat amb dues ocasions per a l'Oviedo: la primera ha arribat en el minut 48, en un remat d'Aguirre per l'esquerra, i dos minuts més tard, Jonathan Vila ha rematat de cap al pal, a la sortida d'un córner.

En el minut 58, el col·legiat ha assenyalat penal a favor de l'Oviedo després d'una trepitjada de Carles Mas a Edu Bedia que cap jugador local ha protestat. Susaeta ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima per l'esquadra. Després d'encaixar el gol, el Girona ha fet un pas endavant en el partit.

Machín ha fet entrar Javi Álamo per buscar centrades als puntes. Aday, en el 67 ho ha intentat des de lluny, però Esteban ha blocat sense problemes.

Cinc minuts més tard, Aday ho ha tornat a provar però ha tingut una nova resposta d'Esteban. En el 76, Alcalá ha fet l'empat en el marcador amb un espectacular gol de falta, en un lliure directe a més de vint metres de la porteria.

El partit s'ha trencat i qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar. Finalment, l'empat ha acabat fent justicia.

Vestidors:

- Pablo Machín:

«Em quedo amb el fet que tenim un punt més a la classificació i que com que anavem perdent l'empat ens deixa un bon sabor»

«A la primera part hem sigut superiors, a la segona el joc s'ha igualat més. Ells s'han avançat en un penal i nosaltres hem pogut empatar. Al final hauria pogut guanyar qualsevol»

Fitxa tècnica:

1. Girona: Becerra; Aday, Kiko Olivas, Alcalá, Mas, Clerc (Javi Álamo, min.59); Pere Pons, Granell (Eloi Amagat, min.71), Borja García; Mata (Lekic, min.71); i Cristian Herrera.

1. Oviedo: Esteban; Johannesson, Jonathan Vila, David Fernández, Dani Bautista; Jon Erice, Aguirre (Koné, min.85), Susaeta, Edu Bedia (Hervías, min.84), Michel (Rivera, min.74); i Toché.

Gols: 0-1, min.58: Susaeta, de penal. 1-1, min.76: Alcalá.

Àrbitre: Saúl Ais Reig (comitè valencià). Ha amonestat els locals Borja i Alcalá, i els visitants Jonathan Vila i Jon Erice

Incidències: Partit corresponent a la vint-i-sisena jornada de la segona divisió, jugat a Montilivi, davant de 4.419 espectadors.