El tècnic de l'Olot, Rodri, va ser destituït ahir al vespre víctima dels mals resultats. El canvi d'entrenador ha de servir com a impuls per un grup de jugadors amb qualitat, però sense sort fins al moment. La filosofia de joc de l'equip ha estat clara fins el moment però és una evidència que els resultats no han acompanyat a un equip tocat moralment. El canvi ha de servir d'estímul per a un equip que vol i ha de sortir d'una zona que no ha de ser el seu hàbitat natural.

L'entrenador entrant tindrà la feina d'aixecar psicològicament a l'equip però, sobretot, fer que arribin els resultats. Amb 24 punts a la classificació, el conjunt de la Garrotxa comparteix l'última posició de la Segona Divisió B amb el Llosetí i l'Olímpic de Xàtiva. Enmig de la mala dinàmica i les ja onze jornades sense conèixer la derrota, que han portat a Rodri a ser destituit, l'Olot està a una victòria de sortir del pou.

Tres punts que permetin agafar confiança a un equip que a hores d'ara sembla condemnat a patir fins a últim moment. Per substituïr el fins ahir tècnic del conjunt olotí, el club treballa amb una llista de quatre entrenadors amb experiència a la categoria perquè agafin càrrec de l'equip. El consell d'administració de l'Olot es reunirà durant el dia d'avui perquè el nou entrenador ja estigui a la banqueta el proper diumenge, en el partit que jugarà l'equip a casa davant l'Atlètic Balears (12h). Un dels noms que va sonar amb força quan es va saber la destitució de Rodri va ser el de l'exentrenador del Sabadell Miquel Olmo. No obstant això, el club farà oficial el nom durant el dia d'avui o demà. Arribi qui arribi, la missió és més que clara: Ha de redreçar el rumb d'un equip perdut que, pels motius que siguin, ocupa una posició a la classificació que poc esperava l'afició i la directiva a l'agost passat.