La Federació Catalana de Futbol ha castigat tres jugadors del Fortià arran del partit de Tercera Catalana disputat el dissabte passat davant el Sant Pere Pescador: Aleix Pujol ha estat sancionat amb tres partits, Gerard Sala, amb dos, i Guillem Güell, amb un.

Els fortianencs es van mostrar molt molestos amb l'actuació arbitral de Peña Fernández. L'equip de David Maspla, cuer del grup, anava guanyant 2-0 en el duel veïnal amb el Sant Pere quan, primer, va patir l'expulsió per doble groga de Güell (73'). Jugar l'últim quart d'hora amb inferioritat va pesar massa al Fortià i els santperencs ho van aprofitar per posar la igualada en els darrers minuts. El Fortià lamenta que el jove col·legiat afegís 7 minuts en el temps reglamentari i que el gol del 2-2 arribés aquest període afegit. Així, per jugar aquest dissabte al camp del Borrassà els fortianencs es desplaçaran amb quadre.

D'altra banda, el futbolista de regional que més ha estat castigat a l'última jornada és Mohamed Boubnad. El davanter del Cadaqués, autor de 9 gols a Quarta Catalana, serà baixa sis partits per l'expulsió contra el Base Roses B i per "arrapar, empènyer o sacsejar, o produir-se en general, altres actituds lleument violentes envers l'àrbitre".

El llistat de jugadors sancionats per aquesta jornada són els següents:

3a DIVISIÓ

Ferran Grau (Figueres).

1a CATALANA

Ricard Ferrer (L'Escala).

3a CATALANA

Aleix Pujol -3-, Gerard Sala -2- i Guillem Güell (Fortià), Richi Montoro -2- (Agullana) i Àlex Comas (Borrassà).

4a CATALANA

Mohamed Boubnad -6- (Cadaqués) i Juanca Rojo -2- (Portbou).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.