El Bordils va estar pràcticament un mes aturat, entre mitjan desembre i mitjan gener, perquè a banda de les vacances de Nadal el partit contra l'Amenábar, que hauria d'haver sigut el primer d'aquest any, es va ajornar fins al 12 de març. Pau Campos ja va advertir que aprofitarien aquells dies per fer una mena de pretemporada que els garantís afrontar amb condicions la segona part del campionat i, de moment, els resultats li estan donant la raó. Els blanc-i-verds es troben en un dels millors moments del curs i el seu bon inici de 2016, amb tres victòries sobre rivals directíssims (Nava, Gijón i Cisne) i dues derrotes (La Roca i Bidasoa) els han permès acostar-se una mica més a la permanència. Tot just fa un mes, el triomf sobre el Nava permetia a l'equip de Pau Campos deixar els llocs de descens tres punts per sota. Avui el coixí sobre els llocs de perill ja és de cinc punts: el Bordils en suma 14 i l'Amenábar, el primer que ara baixaria a Nacional, 9.

«Ara el proper repte ha de ser intentar guanyar dissabte l'Antequera i, si a més a més els podem capgirar els tres gols en contra de l'average, seria una jugada magnífica que ens permetria atrapar-los i superar-los a la classificació», reflexionava ahir el tècnic Pau Campos. Els dos equips estan separats per dos punts i en l'anada es van imposar els andalusos de tres (32-29). Guanyar aquest cap de setmana seria un magnífic negoci tenint en compte que el Nava, penúltim amb 9 punts, rep el cuer Academia Octavio.

L'altre partit marcat en vermell al calendari del Bordils és l'ajornat contra l'Amenábar. Els bascos són el rival que marca el descens i si l'equip de Pau Campos obté els dos punts, farà un altre gran pas cap a la permanència. Els gironins, per a aquest cap de setmana, recuperen Masmiquel i segueixen a l'espera de la ressonància que dictaminarà l'abast de la lesió de Marc Prat.