Excel·lent paper del GEiEG al Campionat d'Olot amb un equip format per Queralt Valerio, Carla Bravo, Xenia Font, Enya Rus, Ariadna Parra, Marçal Fernandez, Joel Quintano, Sergi Casas i Marti Pinto. Casas va ser campió en la prova de 400 lliures (4.20.99) i tercer lloc en 200 (2:04.19). Fernández va aconseguir el sisè lloc (diploma) en 100 papallona. En noies, Queralt Valerio va quedar quarta en 800 m lliures i sisena en els 400, dos diplomes.

El CN Olot va acollir el passat cap de setmana el Campionat de Catalunya aleví d'hivern, una prova que va convocar 400 nedadors de prop de 70 clubs. El club garrotxí va superar amb nota el gran repte d'acollir i organitzar un esdeveniment d'aquesta magnitud, capaç de concentrar mil persones en els tres dies de competició. Per una ciutat com Olot i per a la comarca de la Garrotxa la visita d'aquest nombre de visitants representa un gran revulsiu tant econòmic com social i així ho demostra l'ocupació hotelera, que va batre el seu propi rècord i va superar el 85% d'ocupació durant aquest cap de setmana tot coincidint amb altres esdeveniments de caràcter lúdic.

En l'aspecte esportiu, el CN Sabadell es va proclamar campió de Catalunya aleví de natació, aconseguint 2.605,5 punts. Per darrere seu hi va ser el CN Granollers, amb 1.600 punts, i el CN Lleida, amb 1.570 punts. La competició, però, premiava els 8 primers clubs, per tant el CN Barcelona (4), el CN Sant Andreu (5), CN Cornellà (6), CN Sant Feliu (7), CN Terrassa (8) també van rebre un trofeu.

En l'àmbit individual, va ser Paula Juste del CN Lleida qui va establir dues millors marques. Els alevins del club local van fer un molt bon paper tot i no aconseguir cap medalla però posicionant el CN Olot com el primer club classificat de la província de Girona. Defensant els colors dels garrotxins van nedar les proves individuals Álvaro Ruiz, Martí Palma, Isaac Martí, Alek Caldelas, Aleix Naspleda, Eloy Luque, Nur Masoliver, Laia Martínez, Berta Güell i pels relleus també van nedar Mar Artola, Júlia Monells i Pau Torrent. La competició va representar un esforç organitzatiu pel club superat amb molt bona nota.