El Cistella, un equip històric de la lliga d’empreses que va pujar per primer cop a Tercera Catalana al 2014, busca l’estabilitat a la categoria i a la banqueta. Els cistellencs es troben en zona de permanència a Tercera Catalana, però el descens a Quarta és una amenaça real i després de desconèixer el triomf des del 28 de novembre el club ha optat per donar un cop de timó a la banqueta.

Alejandro Tello, que havia agafat el Cistella ara fa just un any, ha deixat la seva plaça a Miquel Montaner. Qui va ser jugador dels cistellencs fins a la temporada 2013/14, en què es va assolir l’ascens, va debutar dissabte passat a casa davant el colíder Marca de l’Ham (0-1). El canvi de tècnic no va tenir efecte en l’estrena i els figuerencs en van fer prou amb un solitari gol de Kike González a la primera part per seguir al capdavant, al costat del Palafrugell.

Miquel Montaner té 39 anys, és de Cistella de tota la vida, compta amb el títol de primer nivell d’entrenador i havia jugat al club del seu poble durant 18 temporades al costat de companys veterans com el seu germà Jordi, Albert Ayats, Carles Abulí o Marc Ribas.

Amb aquest reforç, el Cistella confia a trobar una solidesa a la banqueta. I és que des del 2013 fins ara, a més de Montaner i Tello hi han passat Pere Carreras (2014/15), Rosa Paula Segarra (2013/14) i Miquel Puig (2012/13, al costat de Ramon Boix).

El Roses i l'Agullana mouen fitxa

Gabri Maragall, entrenador del Roses, gaudirà de més pólvora i al costat de Robert Fernández i Hicham ha col·locat un altre davanter. Es tracta d’Ivan Jiménez, que dissabte passat va debutar al camp del Monells. El jugador rosinc ja havia fitxat per l’AE a l’estiu del 2013, sense arribar a debutar, i prové del Col·lectivitat Boliviana després del seu pas pel Garriguella, amb el qual va marcar 40 gols a Quarta Catalana (2012/13) i Base Roses.

Per la seva part, i davant la marxa del defensa Saliou Balde al Vilamalla, l’Agullana no s’ha quedat quiet i ha mogut fitxa amb la incorporació del migcampista Antoane Garcia. El nou reforç dels agullanencs prové del Lladó, de Quarta Catalana, però l’inici de curs l’havia realitzat en el Fortià, també de Tercera. Antoane va disputar els seus primers minuts amb la samarreta blanc-i-blava diumenge, al camp del Bàscara.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.