El duel comarcal entre el Vilamalla i el Base Roses va acabar en taules i amb els dos equips intranquils a la zona baixa. Els nois de Jose Santos es van avançar amb un toc suau de Mito, però abans del descans els locals establien la igualada amb un nou encert de Vinchy després d’una pilota que va tocar al pal. Dani Romero, tècnic dels vilamallencs, perdia Àlex Rojas per sanció, però recuperava Àlex Capel a la davantera després d’un mes castigat i van capgirar el marcador mitjançant el revulsiu Eladio, autor del 2-1 amb el cap.

Quan els rosincs semblaven llançar la tovallola després de topar contra el pal i davant un inspirat Rubén Roca, l’ex del Remolins-Bitem Joel Crespo va establir la igualada a set minuts del final. Amb aquest resultat, el Vilamalla es troba amb els mateixos punts que el primer equip que baixaria, mentre que el Base només en té un de coixí.

El Vilamalla fitxa Saliou, defensa de l’Agullana

Si el Base Roses va fitxar el porter Boque, el Vilamalla també volia el seu fitxatge d’hivern i Saliou Balde ha estat l’escollit. El defensa prové de l’Agullana, de Tercera Catalana, i amb anterioritat havia defensat els colors del Torroella de Montgrí i del Marca de l’Ham. Saliou pot actuar tant de lateral com de central i ja coneix la categoria, Segona Catalana, perquè hi havia jugat amb els baixempordanesos. El nou fitxatge del Vilamalla va debutar diumenge a la segona part davant el Base Roses i és el segon jugador que prové de l’Agullana de Pepe Mesas aquesta temporada, després del defensa Àlex Rojas.

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.