Una setmana més, l'Olot es va quedar amb un pam de nas i no va aconseguir la tan anhelada victòria que se'ls resisteix des de finals de novembre i que els impedeix progressar adequadament a la categoria.

Aquest cop va ser el Badalona l'equip que va sumar al Municipal olotí, gràcies a un afortunat gol i al desencert local de cara a porteria. Tot i això, novament els jugadors de Rodri van tenir ocasions per merèixer guanyar el partit, sobretot després d'una primera meitat on totes les opcions de marcar van ser per al conjunt de la Garrotxa.

Al primer minut ja van avisar del perill que volien aportar en atac tant Marcel com Diego, novament titulars, al costat d'un Gato que tornava a jugar després d'estar un mes aturat per lesió. Djak, amb un xut que va sortir lleugerament desviat per sobre el travesser, i Diego, amb un llençament que va aturar un encertat Morales, porter del Badalona, van evitar que l'Olot marxés al descans amb avantatge al marcador. Encara abans de marxar als vestidors, Marcel va rematar amb el cap una pilota que va picar al terra i va sortir alta, davant la desesperació de la banqueta local. Per part del Badalona, l'ocasió més clara la va tenir Eugeni, fent gala del seu potent xut des de lluny, però en aquesta ocasió va marxar desviat per molt poc.

La segona part va començar de la pitjor manera per a l'Olot. S'havien jugat sis minuts de joc de la represa quan va caure un gerro d'aigua freda sobre el Municipal. Eugeni va aprofitar una indecisió en defensa entre Wilfred i Jose per avançar a l'equip escapulat al marcador.

Aquest gol va fer mal a un Olot que va trigar a reaccionar. No entrava als seus plans anar per darrere al marcador i va haver de remar de valent per treure alguna cosa positiva. Diego i Gato van posar a prova novament a un Morales molt segur que no va poder fer res per evitar el definitiu gol de l'empat. Jugada entre Jose i Gato, i aquest va cedir una pilota per a Diego, que va anotar un gol esperençador per intentar lluitar per la victòria final. No obstant, l'Olot, amb més cor que cap, va intentar sumar els tres punts però només Luismi va inquietar Morales amb un xut llunyà.

El gran ensurt final el va protagonitzar el Badalona. Sekou, ja al temps afegit, va enviar una pilota al pal i hagués pogut fer esclatar la parròquia olotina, que va marxar molt decebuda cap a casa, no pel joc del seu equip, sinó per la falta de resultats positius.

Amb 27 punts, l'Olot té només un punt de marge respecte al primer equip que baixaria a Tercera. El proper diumenge visiten el difícil estadi del Sabadell.