Després de la crua derrota d'aquest últim cap de setmana contra el Vilafranca (0-3), el Palamós allarga fins a set els partits que fa que no guanya. Són quatre empats i tres derrotes que han deixat els de Mármol empatats a la part baixa amb el Peralada, l'equip que marca el descens amb 25 punts. La irregular trajectòria, sobretot a casa (només una victòria i fins a nou derrotes), però, no provoca excessius maldecaps al seu president. Joan Pau Pérez, això sí, dissabte assumia que "amb el segon gol del Vilafranca vaig pensar que el millor que podia passar era que s'acabés el partit per poder marxar així cap a casa".

El mandatari va opinar sobre l'últim duel a la Lliga i sobre l'onze que va presentar Joan Mármol, amb un grapat de davanters asseguts a la banqueta d'inici: "L'alineació em va agradar i el joc també. L'aficionat potser troba a faltar un killer al davant, però si en Joan (Mármol) considera que d'entrada homes com Medina, Feixas, Del Moral i Coro havien de ser suplents, hem de confiar". Joan Pau Pérez afegia que "no vaig trobar a faltar els davanters perquè Agi i Lladó van estar bé. A més, he de dir que el Palamós està fent internacional els porters rivals", fent referència a la poca fortuna en els darrers metres. Els baixempordanesos fa més de tres mesos que no guanyen a casa i diumenge arriba el tercer rival consecutiu a l'estadi: el Figueres. "El cos tècnic ja treballa perquè l'equip torni a aixecar-se anímicament per donar la cara. El que més em preocuparia ara és que vingués un rival de la part baixa".

Amb els mateixos punts que el Peralada i obligat a sumar els tres punts, Pérez admet que "hem de ser realistes i veiem que ens costa molt guanyar, però també sabem que amb tres victòries ens situarem a la zona mitja".

Confiança en Mármol

Qüestionat per si la solució passa per un relleu a la banqueta, Joan Pau Pérez assegurava sense pensar-s'ho que "ni molt menys pensem en un relleu a la banqueta. Quan vam destituir Jordi Martínez ja vaig dir que m'empipa molt fer fora entrenadors perquè considero que els projectes es fan per acabar-los". El president enviava així un missatge de confiança cap al tècnic: "Té tot el nostre suport perquè ell és qui fa i desfà". Joan Pau Pérez creu també que aquesta temporada no han trobat el golejador que sí tenien els palamosins i que tampoc "estem tenint sort en els darrers metres". Per últim, el màxim mandatari del gironins es va mostrar plenament confiat en la salvació dels dos conjunts que actuen de local a l'estadi Palamós-Costa Brava: "Desitjo tota la sort del món al Llagostera i estic segur que l'Oriol (Alsina) i en Joan (Mármol) se'n sortiran i ens salvarem tots dos. Segur".