El Peralada va aconseguir la segona victòria consecutiva ahir diumenge, després de derrotar el Manlleu a domicili en un partit molt seriós de tots els jugadors dirigits per Arnau Sala.

Tot i que el conjunt manlleuenc no està bé quan juga a casa, els gironins sabien que patirien de valent si volien endur-se premi d'Osona, i així va ser. El Manlleu va sortir molt fort i Aumatell, abans del quart d'hora de joc, va poder avançar el seu equip al marcador però Lobato va salvar un u contra u. Mica en mica, el Peralada va anul·lar el joc local i va aconseguir crear perill, sobretot gràcies als contraatacs i el desequilibri d'homes com Joan Pons i Marc Mas.

El Manlleu però, es va avançar al marcador al minut 36 de partit. Maik Molist va centrar una falta des del mig del camp que va rematar al fons de la xarxa Èric davant la mala sortida de Lobato.

A la represa, el Peralada va guanyar el partit en deu minuts molt inspirats. Quan s'havia jugat poc més d'un minut de la segona meitat, Marc Mas va controlar una pilota a l'interior de l'àrea després d'un servei de banda i va fusellar Aroca, empatant així el partit. Vuit minuts després, l'assistent xiulava penal a favor de l'equip d'Arnau Sala per unes mans a l'inteior de l'àrea d'un defensa manlleuenc. Mas no fallava des dels 11 metres i donava la victòria al seu equip.

Des d'aleshores i fins al final, el Peralada va defensar-se de l'empenta local per sumar la segona victòria conseuctiva, que els permet sortir de la zona de descens i encarar amb molt més optimisme els pròxims compromisos.

"Hem merescut guanyar"

El tècnic del Peralada, Arnau Sala, va recalcar que "per ocasions i arribades, hem fet prou mèrits com per merèixer aquest resultat". La victòria va ser molt celebrada per a tota l'expedició gironina en un camp "on no patir és impossible". Sala va destacar que l'empat al primer minut de la segona part va ser "clau" per remuntar el partit. Finalment, va destacar que "moralment ens servirà molt".