El Figueres va aconseguir una bona victòria ahir, a Vilatenim, davant el Masnou i es refà de la derrota al camp del Gavà. Els d'Eduardo Vílchez, que van jugar una molt bona primera mitja hora van arribar al descans amb avantatge al marcador i, a la segona part, van aconseguir rematar la feina.

El partit va començar amb els empordanesos molt centrats, sabedors que el rival podia ser molt perillós ja que s'està jugant la permanència (cuer a set punts de la permanència) i van posar-se ràpidament a controlar el partit, fent el seu futbol durant la primera mitja hora. Fruit del domini va arribar l'1-0, obra de Varese, que sortia a l'onze inicial substituint Quimo.

Amb el gol en contra, el Masnou va voler aferrar-se al partit i va aconseguir tancar la Unió, abans del descans, però sense conseqüències greus. A la segona part el Figueres va poder agafar el timó i sentenciar amb gols d'Adrià Casanova i Èric Vilanova. Roger Vidal va fer, en pròpia porta, l'únic gol del conjunt visitant.