El Quart no va poder eixugar els 9 punts que li haurien permès acabar primer de grup, però va acabar la primera fase de manera fantàstica amb un important triomf a la pista del líder que arrossega a la següent. Els d'Albert Brea van sobreposar-se a la dura derrota del derbi de la setmana passada en què el Salt els va guanyar gràcies a un tir lliure de Geli. Ahir van tornar a fer un partit molt seriós i es van acabar imposant a qui ha estat el líder durant tota la lliga, el Mollet. Ara iniciarà la segona fase amb quatre derrotes acumulades però bones sensacions recuperades després de la victòria a la pista del Mollet.

El Salt va tancar ahir la primera fase de competició de la millor manera possible. La temporada dels saltencs ha estat impecable, sobretot l'últim tram. Amb la classificació assegurada des de la setmana passada amb la victòria davant el Quart, els d'Èric Surís jugaven contra un Sabadell que van liquidar en un gran tercer quart i que va permetre agafar un bon avantatge als gironins, que només van haver de mantenir la distància. El tècnic dels saltencs, Surís se sincerava al final del partit. "Tot el que vingui ara és un premi per a nosaltres".

Així doncs, Salt i Quart començaran a lluitar per l'ascens en una segona fase que és tot un premi a una temporada excepcional, que es va tancar ahir amb doble triomf gironí.