A vegades no tot pot sortir bé. ?Sovint les bones notícies queden relegades en un segon terme per ?culpa de les dolentes. I si no, que ho preguntin a la plantilla del Bordils que dissabte, malgrat aconseguir la primera victòria de la temporada lluny del Blanc-i-Verd, ?després de guanyar per la mínima a la pista del Cisne gallec (26-27), i fer un autèntic pas de gegant per fer-se per tercera temporada seguida amb la permanència a Divisió d'Honor Plata, va veure com a sis minuts del descans es quedava sense el seu capità, Marc Prat.

Per tercera vegada a la seva carrera, el vuit del Bordils es va trencar. L'atzar o la casualitat va voler que aquesta dura notícia que, tot sigui dit, deixa molt tocada d'ànims la plantilla, arribés el mateix dia que el Bordils sumava per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives després d'haver derrotat la setmana passada un dels grans de la lliga, el Juanfersa Comunicalia Gijón (31-23). La millor ratxa de resultats del curs va arribar a mitjans de novembre amb tres jornades consecutives sense conèixer la derrota. Al triomf a casa contra l'Academia Octavio de Vigo (29-24), van afegir-s'hi dos empats. El primer a la pista de l'Alcobendas (25-25), i el segon a la següent jornada a Bordils contra el Covadonga (25-25). Ara després de dinou jornades -el Bordils té un partit pendent a casa contra l'Amenabar, el de la quinzena jornada que es jugarà el 12 de març- l'equip de Pau Campos té un coixí de cinc punts, més l'average amb alguns dels equips immersos actualment en la zona de descens (Amenabar, Nava i Academia Octavio). A diferència del curs passat -després de dinou jornades sumava dinou punts- el Bordils porta ara cinc punts menys (14) a la classificació.

Sigui com sigui, ara mateix, més enllà de pensar en el següent partit, dissabte (19.00 h) a la pista del líder Bidasoa Irún, a qui per cert el Bordils va tenir contra les cordes en el partit de la primera volta al Blanc-i-Verd (26-28), tothom del club està pendent que Marc Prat sigui sotmès a les pertinents proves mèdiques per saber amb exactitud l'abast de la lesió. Malauradament Marc Prat ja sap què és això de lesionar-se de gravetat, i és que fa dos anys ja va haver de ser operat dels creuats. Aquella, però, no va ser l'única lesió de llarga durada. La temporada passada, concretament el 5 d'abril de 2014, es va tornar a lesionar de nou el genoll dret després de trencar-se en el partit contra el Sinfín. Aleshores, no va haver de passar per quiròfan, tot i que va estar molts mesos apartat de les pistes. Ara les previsions són poc optimistes.

Les proves mèdiques dictaran sentència en els propers dies per tal de dictaminar l'abast exacte de la lesió del jugador del Bordils. Sigui quin sigui el veredicte, Prat sap que pot estar tranquil, i és que el seu equip va camí d'assegurar-se aviat una quarta temporada a Plata gràcies als quatre punts seguits que s'han sumat contra el Gijón i dissabte a Pontevedra. I el seu consol és i serà que ell també haurà contribuït a fer-ho possible.