El Figueres es desplaça a Gavà per jugar-hi aquest migdia (12.30, ofert per les televisions de La Xarxa), amb ganes de seguir sumant els tres punts i capgirar amb els locals el goal average, ja que els del Baix Llobregat van aconseguir guanyar per la mínima (0-1) a Vilatenim en el partit de la primera volta.

El tècnic dels empordanesos, Eduardo Vílchez, ha volgut treballar diversos aspectes aquesta setmana amb els seus jugadors, ja que no sap quin escenari es trobarà a La Bòbila i, depenent de l'estat del terreny de joc, optarà per un plantejament més de control o per desenvolupar un futbol més directe, amb els tres punts com a objectiu principal, tot i que també voldran millorar la imatge donada la passada jornada en el seu partit davant el Morell en què, tot i haver aconseguit una victòria in extremis (gol de Moha, m.93), el tècnic no va quedar gens content amb el joc dels seus homes.

Una victòria davant el Gavà acostaria els de Vílchez a la zona alta de la taula, però el tècnic no vol parlar d'objectius més enllà de la salvació: "Sabem pel que lluitem i, quan hàgim aconseguit els punts necessaris, buscarem altres fites". Actualment, els figuerencs ocupen la part mitja de la taula, amb 31 punts, quatre menys que el rival d'aquest migdia, el Gavà, que ocupa la setena posició.

Per aconseguir puntuar a la Bòbila Vílchez encara no podrà comptar amb Javi Revert. El davanter, que s'està recuperant d'una lesió al quàdriceps, encara haurà de mantenir-se lluny dels terrenys de joc un parell de setmanes per acabar la recuperació.