El Praga de Marta Xargay, Laia Palau, Candice Dupree i Laia Palau. L'actual campió de l'Eurolliga ha perdut a Fontajau en una històrica victòria de l'Uni que, a tres dies de la Copa, ha tornat a demostrar que és capaç de guanyar a qualsevol rival. Le gironines acaben la seva primera participació a l'Eurolliga amb quatre victòries, totes a Fontajau on té un balanç positiu, i la setmana vinent buscarà sorprendre el Bourges a la seva i classificar-se així per als quarts de final de l'Eurocup.

En un partit boig, l'Uni ha passat per sobre del Praga en una primera meitat de pel·licula (39-20) i ha arribat a guanyar de 24 punts (46-22) a mitjans del tercer quart abans que se li fonguessin els ploms, 12 minuts sense anotar, i el partit acabés en un cara o creu en el que un triple de Noemí Jordana i un darrer bàsquet després de rebot ofensiu de Knezevic han donat la victòria a l'Uni.