El migcampista Jordi Matamala va reconèixer que en l'última derrota davant el Cerdanyola del Vallès (2-1) el Palamós "no va estar al nivell que calia estar i quan passa això el més normal és perdre". El veterà futbolista, que aquest any complirà els 40 anys, lamenta la mala sort als darrers metres que al Vallès els va tornar a passar factura. "A Cerdanyola ens va faltar sentenciar. Per exemple en les tres clares ocasions de la primer part". Amb un munt d'hores de futbol a les cames, Matamala analitza els últims partits del degà dient que "no estem jugant malament però en el futbol mana l'efectivitat". El de Vilobí afegeix que "estem empipats, però no podem abaixar els braços i hem de saber que no guanyarem perquè fa temps que no ho fem, sinó perquè ens ho haurem merescut"

Amb 5 jornades sense guanyar comptant l'inacabat 1 a 1 del Narcís Sala davant el Sant Andreu, Matamala assegura que el vestidor "no està nerviós però tampoc tranquil". El Palamós té el descens a 4 punts i aquesta jornada s'ha vist afavorit per les ensopegades dels rivals. Això no és consol per a Matamala. "A mi no em serveix. Hem de guanyar partits perquè si no no ens en sortirem".

A casa costa Déu i ajuda com ho indica l'estadística que diu que únicament els de Mármol hi han sumat una victòria (11 punts de 38). Davant la imminent marató de partits seguits com a local, Ascó, Vilafranca i Figueres, Matamala aposta per anar a poc a poc. "Només hem de pensar en el primer i deixar la resta. La nostra feina és entrenar més fort i millorar individualment perquè això anirà en benefici del col·lectiu".