En una de les visites més complicades que li queden, el Sant Pere Pescador es va veure sobrepassat pel Sant Gabriel B, a qui cedeix la segona posició de Preferent. L’equip que entrena Joan Pont, castigat amb sis partits de sanció, tenia la baixa de la davantera Paula, expulsada en l’anterior partit, i al descans ja perdia 4-0. Ara, el Sant Pere es queda a quatre punts del líder, el Sabadell, amb qui es trobarà el 6 de març.

Sant Pere: Fatu, Mireia, Trini, Berta, Tània, Jacas, Cristina, Sílvia, Andrea, Sara i Cynthia. També van

jugar Queralt i Taïs.

Gols: 1-0, Guadalupe (2’); 2-0, Adriana (23’); 3-0, Kenni (p)(31’); 4-0, Kenni (37’); 5-0, Adriana (67’); 6-0, Adriana (68’).

Àrbitre: Luque Ortuño.

El Cabanes, tercer de manera provisional

El Cabanes puja al tercer lloc de Primera Catalana després de superar el Palautordera (3-4) i perquè el Vic Riuprimer no va jugar. Les noies de Quim Cruset van patir de valent a terres vallesanes i després de diverses alternances en el marcador, que estava 3-3 a cinc minuts per acabar, Tània Moreno va donar el triomf al conjunt cabanenc.

Cabanes: Xènia Cardona, Marina Torres, Maria Cruset, Ada, Carla, Marina Poyato, Laia, Tània, Maria Nicolás, Jeni, Cuca, Lydia, Alba, Maria Mallol, Xènia Alonso.

Gols: 1-0, Anna (26’); 1-1, Maria N. (47’); 1-2, Maria N. (50’); 2-2, Anna (65’); 2-3, Laia (75’); 3-3, Marta (83’); 3-4, Tània (85’).

Àrbitre: Justo Romero.

D'altra banda, a Segona Catalana, un gol a cada part d’Alexandra i Souhaila va permetre al Vila-sacra superar la Batllòria de Sant Celoni (2-0).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.