Després de perdre a Cerdanyola i com va explicar el tècnic Joan Mármol, el Palamós necessita guanyar a casa contra l'Ascó "per treure'ns la sensació tan negativa" que li va suposar l'última relliscada. Comptant l'inacabat partit al Narcís Sala contra el Sant Andreu (1-1), els baixempordanesos sumen cinc jornades sense guanyar i el descens és a quatre punts.

Són tres mesos sense guanyar a casa i el Palamós té ara tres magnífiques oportunitats consecutives per arreglar-ho. Després de l'Ascó, visitaran el Municipal, el Vilafranca i el Figueres. De moment, fer de local no els ha anat massa bé als de Mármol. En onze partits, el botí és escàs: una victòria, vuit empats i dues derrotes. En total, 11 punts de 38 possibles. Segons el tècnic, haver perdut a Fontetes "és la millor manera per afrontar els tres partits a casa, perquè ara és el moment de treure pit, donar un cop de puny damunt la taula i demostrar que som un club històric que ha superat mil i una circumstàncies".

La primera de les tres cites arriba aquest diumenge, 7 de febrer, contra l'Ascó a dos quarts de 5 de la tarda. Una setmana després, canvi de dia i d'hora. Davant el Vilafranca, el duel serà el dissabte 13 a les 18.00 hores. Per acabar, el derbi contra el Figueres serà el diumenge 21 a les 12 del migdia. "Sigui l'hora que sigui, necessitem que la nostra gent vingui", diu Mármol al respecte.