Els jugadors de futbol i de bàsquet altempordanesos que militen a categories altes van actuar de la següent manera a l'última jornada:

FUTBOL:

Zou Feddal (Llevant, Primera Divisió). El figuerenc va jugar el partit sencer a Sevilla (3-1) i aquest diumenge (12 h) rebrà la visita del Barça.

David Juncà (Eibar, Primera divisió). El de Riumors va tornar a disputar els noranta minuts en la derrota davant el Màlaga (1-2).

Carles Coto (Ethnikos Achnas, First division de Xipre). El figuerenc va jugar tots els minuts al camp del líder AEK Larnaca, on el seu equip va cedir 1-0.

Damià Abella (Middlesbrough, Championship d'Anglaterra). Després de tornar als terrenys de joc, confia a gaudir de minuts dissabte davant el Blackburn.

Alan Baró (Ponferradina, Segona Divisió A). Va jugar el partit sencer davant el Mallorca (0-2) i la derrota va provocar la destitució del tècnic Manolo Díaz.

Gerard Valentín (Nàstic de Tarragona, Segona divisió A). Lesionat fa 15 dies, va veure des de la grada el triomf contra el Tenerife.

Hèctor Simón (Olot, Segona Divisió B). El de Llançà va reaparèixer davant el Reus (0-0) després d’un partit absent per malaltia.

August Conesa (Olot, Segona Divisió B). El porter de Figueres, que encara no ha debutat a Segona B, va tornar a ser el suplent de Wilfred.

David Bigas (Olot, Segona Divisió B). El peraladenc es va tornar a quedar fora de la convocatòria de Rodri per segona setmana seguida.

Enric Maureta (Ebro, Segona Divisió B). Triomf de mèrit al camp de l’Amorebieta (0-1) amb el de Vilafant disputant els noranta minuts.

Josu Currais. Al març s’estrenarà a la segona lliga dels Estats Units amb el Wilmington.

BÀSQUET:

Sergi Coll (Oliveirense, Primera Divisió de Portugal). Victòria a la pista del Porto (72-81) amb una actuació destacada del figuerenc: 14 punts en 35 minuts i 16,5 de valoració.

Álvaro Alarcón (Manchester Magic. Segona Divisió d'Anglaterra). Després de guanyar la Copa Nacional per segon any consecutiu, el seu equip es va imposar a l’Essex (88-69), en partit de lliga.

Edu Gatell (Melilla, LEB Or). L’equip de l’emporità va caure a la Copa de la Princesa d’Astúries contra el Palència (87-85).

Guillem Pascua (Salt, EBA). El figuerenc va jugar un quart d’hora, sense anotar, en la victòria dels saltencs a Barberà (57-60).

Xavi Montalat (Salt, EBA). Sortint d’inici, el de Vilabertran va anotar 2 punts en 18 minuts -i 5 de valoració- contra els vallesans.

Roger Oliva (Bisbal, Copa Catalunya). Nou triomf agònic dels de la Bisbal, aquest cop contra el Sedis (73-76), amb sis punts del figuerenc.

Marc Macau (Bisbal, Copa Catalunya). L’exjugador de l’Adepaf també va sortir d’inici a la Seu d’Urgell, on va anotar cinc punts.

Marc Juanola (Vic, Copa Catalunya). Els vigatans, amb el figuerenc a l’equip, pugen al quart lloc després de superar el Granollers.

Anna Jòdar (Uni Girona, LF1 - GEiEG, Copa Catalunya). Entre setmana va tenir minuts a l’Eurolliga, a Rússia, i dissabte va anotar sis punts amb el filial, líder, a la pista del Sant Fruitós (61-66).

Podeu ampliar la informació esportiva de la comarca a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.