L'Espanyol es va endur una bufetada al Santiago Bernabéu davant un equip, el Reial Madrid, que va mostrar la seva millor versió davant el seu públic, sobretot des de l'arribada de Zinedine Zidane a la banqueta.

Els blanc-i-blaus, a més, s'enfrontaven a la màquina golejadora del Bernabéu sense les seves armes més perilloses, Burgui i Marco Asensio, per prohibició del Reial Madrid en el contracte de cessió, Felipe Caicedo, lesionat en el partit davant el Vila-real, i Gerard Moreno i Víctor Álvarez, sancionats.

Amb un equip en quadre, Galca va alinear a la punta d'atac el davanter Sylla, mentre que deixava el gironí Pau López a la banqueta per donar la primera titularitat al darrer fitxatge, Arlauskis. El jugador de Regencós Joan Jordán sí que va entrar a l'onze inicial.

Poc li va durar la imbatibilitat al nou porter perico, ja que al minut 7 ja va haver de recollir la pilota del fons de la xarxa després que Benzema endrecés, de cap, la pilota al fons de la porteria. Era només l'inici. Cinc minuts més tard Cristiano marcava el primer gol, de penal, del seu hat-trick particular (vuit gols a l'Espanyol en els dos partits de Lliga aquesta temporada), mentre que James i un gol en pròpia porta del debutant Óscar Duarte tancaven la golejada dels de Zidane, intractables al seu feu des de l'arribada del tècnic francès a la seva banqueta.

L'Espanyol ja havia rebut sis gols del Madrid en el partit de la primera volta disputat a Cornellà (0-6). Aquesta temporada els dos enfrontaments entre els dos ?equips haurà acabat amb un 12-0 contundent. El 6-0 d'ahir comença a qüestionar Galca.